Feed

Feed

Advertentie

Samsung S6 Edge Image Banner 300 x 250

Process Engineer Food

De Process Engineer assisteert, adviseert en ondersteunt het Hoofd Bedrijfsbureau. Je onderzoekt de logistieke voortgang in de voorwaardelijke processen, spoort probleembronnen op en anticipeert hierop door het adviseren van maatregelen. Je geeft adviezen t.a.v.de werkwijze en werkvolgorde. In deze functie onderzoek je het hart van de dagelijkse besturing van de processen en zorgt er samen met het Hoofd Bedrijfsbureau   LEES MEER

Mont Saint-Michel is zaterdag 2 juli het decor van Le Grand Départ. De 103e Tour de France begint met een sprintetappe waarin de snelheidsduivels hun gele droom kunnen vervullen. De karavaan trekt vervolgens via de Pyreneeën en Mont Ventoux naar de Alpen. Daar zal in de slotweek de beslissing moeten vallen in het algemeen klassement: wordt het nummer 3 voor Chris Froome of Alberto Contador of pakt Nairo Quintana zijn eerste? Het belooft in elk geval een spannende strijd te worden.

F1 Grand Prix van Monaco Spel: Minimaal 200 euro aan prijzen!

Na zijn zege in Spanje laat Max Verstappen het hart van veel Nederlandse sportfans harder kloppen. Ook dit weekend zullen weer meer dan een miljoen Nederlanders voor de buis gekluisterd zitten om de verrichtingen van onze jonge landgenoot te volgen. Het is dit keer de beurt aan het glamoureuze Monaco om het Formule 1-veld te ontvangen. En het volgen van de Grand Prix wordt nóg leuker met een eigen team dat om geldprijzen strijdt.